Saturday, 24 December 2016

Telekung Nawarah untuk Muslim Traveller

Hi ladies & muslim travellers sekalian..!

Dah lama saya tak bersiaran kat blog ni.. Apa khabar anda semua..? Harapan saya semoga anda sentiasa sihat, gembira dan ceria selalu especially di hujung tahun macam ni kan.. Pakej lengkap cuti hujung tahun & cuti sekolah ni ramai yang plan pergi jalan-jalan dan cuti-cuti kan.. Haa.. Anda pergi ke mana cuti kali ni..?

Okey, sebut pasal cuti ni kan banyak dilema yang kita ni sebagai wanita muslim selalu hadapi.. Selain dari masalah tudung @ hijab, isu lain yang selalu kita hadapi adalah berkaitan solat.. Haa.. isu yang macam mana tu Afzan..? Okey rilex.. Nak cerita la ni kan.. hehe..

Perasan tak kalau kita travel tu mesti kita selalu hadapi masalah telekung kan.. Ada sesetengah tempat tu Alhamdulillah ada disediakan telekung untuk kegunaan muslimah menunaikan fardhu solat.. Tapi kalau kita travel tempat-tempat yang tidak disediakan tempat solat dan telekung macam di luar negara tu macam mana ye.. Atau mungkin kita tak jumpa masjid-masjid yang berdekatan dengan kita.. Hmm kalau lelaki memang mudah je kan, tapi kalau wanita ni kita mestilah nak tempat yang lebih proper dan yang paling penting ada kemudahan telekung.. Betul tak..? Jadi, untuk situasi macam ni adalah lebih afdal untuk kita membawa telekung kita sendiri..

Okey bercakap tentang telekung ni, saya ada beberapa koleksi telekung menarik untuk anda bawa pergi travel nanti.. Jom kita tengok kat sini..










Amacam..? Menarik kan telekung-telekung ni.. Telekung ni namanya "Telekung Nawarah" Ariana Exclusive, keluaran syarikat Eida Hasan Pretty Shop atau lebih dikenali sebagai EHPS.. Sekarang jom kita berkenalan pula dengan kelebihan-kelebihan "Telekung Nawarah" ni..
  • Materialnya diperbuat dari satin silky yang seakan-akan sutera - jadi ianya sejuk dan selesa dipakai

  • Materialnya tak mudah renyuk - jadi ia mudah diletak dalam beg travel anda, tak perlu digosok dan boleh dipakai pada bila-bila masa sahaja
  • Mempunyai tali boleh laras di kepala untuk melindungi anak rambut dari keluar (menutupi aurat kepala)
  • Kainnya mempunyai getah supaya mudah menyempurnakan pergerakkan dalam solat anda
  • Ukurannya adalah 'free size' dan boleh dipakai oleh semua wanita dewasa
  • Mempunyai sulaman eksklusif di bahagian kepala - jadi ianya sesuai untuk dipakai sendiri atau dijadikan hadiah @ hantaran pertunangan & pernikahan

Istimewa YES - Year End Sale 2016 (sehingga 31 Disember 2016, 11.59pm)

Haaa macam biasa setiap hujung tahun mesti ada YES ni kan.. Jadi pada anda yang berminat nak dapatkan "Telekung Nawarah" Ariana Exclusive ni harga promosi YES (sehingga 31 Disember 2016, 11.59pm) hanya RM240 (harga biasa RM280) sahaja tau.. 

Cara Pesanan:

1. Pilih produk seperti di gambar
2. Maklumkan kod pesanan anda di SMS 013-2692613 / e-mel afzan.ismayatim@gmail.com 
3. Buat pembayaran produk (maklumat akaun akan diberikan)
4. Beri butiran pembayaran & maklumat penerima
5. Produk di pos kepada penerima 

Jommm dapatkan sekarang sebab selepas 31 Disember 2016, harga telekung ni akan kembali kepada asal.. Kenapa bayar lebih kalau anda boleh berjimat kan.. Jommm dapatkan sekarang



0 comments:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

About Me

About Me
Assalamualaikum wbt.. Nama saya Afzan Ismayatim, dan saya penulis blog “Travel & Living Diary” ini. Saya sangat suka melancong, menjelajah dan meneroka tempat-tempat baru dan negara-negara orang. Saya pernah ke Belgium, France, India, Netherlands, Peru, Spain, Yemen dan beberapa buah negara lagi untuk melancong dan bekerja. Insyaallah, dalam blog ini saya akan berkongsi beberapa pengalaman manis semasa saya berada negara-negara ini. Semoga kita sama-sama mendapat manfaatnya.

Popular Posts

Recent Posts

Powered by Blogger.

Copyright © Travel and Living Journal by Afzan Ismayatim | Powered by Blogger
Design by BG DESIGN